10 grunner til å smile

Et lykkelig liv starter med et smil, være positiv og gjøre de tingene man blir glad av i hjerte sitt. Det fantastiske med et smil er at det har så mange positive fordeler. Ikke bare for oss selv, men også for alle de vi har rundt oss og møter på vår vei.

Et godt smil hjelper oss med mer enn de fleste aner. Det ligger mye i et godt smil forlenger livet. Gjennom studier i positiv psykologi har de faktisk dokumentert at det å være positiv, smile og være fornøyd forlenger livet. Her kommer 10 gode grunner til å smile stort og være fornøyd.

1. Når vi smiler utløser kroppen vårt eget lykkehormon endorfiner. Om smilet er ekte eller ikke blir kroppen vår lurt til å tro den er glad når vi smiler og gir oss en god dose med vårt eget lykkehormon og den gode følelsen. Såklart føles smilet best når vi faktisk er glade, men det er ingen grunn til å ikke smile litt når vi er nedfor heller. Det gir oss faktisk litt av en den gode følelsen tilbake.

2. Det er så mye sant i at den beste følelsen er å gjøre andre glade og et smil gjør akkurat det. Når man smiler til andre gjøre man dagen deres bedre og din egen også. Det er ingen tvil om at å være sammen med en positiv og glad person løfter en selv opp. Man får energi av å være sammen med andre som er smilende og glade. Et smil smitter og sprer glede.

3. Vil du gi et positivt inntrykk av deg selv så smil. Smilet er vårt eget visittkort som vi legger igjen hos de vi møter på vår vei. Enten det er privat, i jobb eller til en tilfeldig blir ditt smil lagt merke til. Det er ingen tvil om at en glad, smilende og positiv person blir husket og gir et godt inntrykk så spre om deg med ditt smil til de du møter på din vei.

4. Smilet ditt hjelper deg med å stresse ned. Når du smiler får man hjernen til å tro at man er glad og den sender ut signaler om at alt er fint. Det kan hjelpe til med å senke stressnivået i kroppen, roe ned angstsymptomer, pusten blir litt roligere og pulsen senkes. Så smil, pust dypt inn noen ganger og senk skuldrene så merker man fort at stressnivået senkes.

5. Det føles fantastisk å smile og le. Gjerne en latterkrampe sammen med en annen eller vennegjengen. Det er vel liten tvil om at de deilige latterkrampene starter med smil og hygge. Så smil og god stemning fører veldig ofte med seg latter og gode bonuser.

6. Enten man er i et forhold eller ser etter en partner vil et smil alltid gjøre deg mer atraktiv i andres øyne. Man blir opplevd som mer positiv, sjarmerende og hyggeligere å være sammen med. Å smile vil alltid gjøre deg penere i andres øyne og utstrålingen din går opp mange hakk når du har smilet på.

7. Det føles godt å smile. Det gir oss en følelse av lykke og vi kjenner på hvor bra vi har det. I seg selv er bare dette god grunn nok til å smile hver eneste dag og nyte livet.

8. Å smile kan gjøre den store forskjellen om man lykkes i arbeidslivet eller ikke. Den kan være utslaget på om man får jobben man drømmer eller ikke. Smiler man utstråler man også positivitet, engasjement, ståpå vilje, at man er hyggelig å jobbe med og er en resurs. Å smile vil alltid gi deg den lille fordelen som blir satt pris på og verdsatt.

9. Barn legger så godt merke til om de voksne er glade eller i dårlig humør. Å smile, være positiv og glad er med på å forme sine egne barn til å bli positive og glade personer. Smil utstråler tryggehet og glede noe absolutt alle barn liker. Barn er som våret eget speilbilde. Man ser seg selv i sine egne barn og gir man masse smil og glede får man det 100 ganger så mye tilbake. Smil skaper trygge og glade barn.

10. Sist men kanskje mest av alt. Smil gjør oss selv fornøyde og glade med å være akkurat den vi er. Det får oss til å være fornøyde med oss selv og det livet vi lever. Når vi smiler for oss selv så kjenner vi fort hvor bra vi har det og åpner opp så vi lettere ser alle de små fine tingene rundt oss. Bare tenk på det beste DU vet og se det for deg så smiler du, føles ikke det fantastisk godt og gjør dagen enda litt bedre?

Smil Med Meg

Vi tilbyr kvalitetsprodukter med positive budskap. Vi har som mål å gi deg flest mulig hyggelige øyeblikk du blir motivert og smiler av