Positive glass  |   Elsker og Lulu´s

Elsker og Lulu´s

Den perfekte gaven. Tilbud: Eksklusivt og ekstra sterkt krystallglass 43 CL med gravert budskap: Jeg elsker å ha deg i livet mitt + hvit gaveeske til glasset og en Lulu´s lys rosa toalettmappe. 

VINGLASS 43 CL INALTO TRE SENSI

Eksklusivt restaurantglass du nå kan bestille hjemme

Hva føles vel bedre enn å bli satt pris på av noen som er glad i deg. Nå kan du gi et kvalitetsgalss til en du setter pris på og elsker å ha i livet ditt med et positivt budskap som sier alt om hvor glad du er i den personen.

STØRRELSE

Diameter: 8,5 cm
Volum: 43 cl
Høyde: 22 cm
Vekt : 0,189 kg(s)

Denne lekre toalettmappen passer like godt til hverdags, helgtur og reise.

Den er så lekker at den er en fryd å ha på badehyllen. Denne toalettmappen har en avtagbar hank som gjør at man kan henge den på knagg på for eksempel små hotell baderom.

Toalettmappen med mål på 21 x 15 cm og har en superkul utpreget " My make up" skrift på forsiden. Fòret er laget av vannavstøtende polyester som gjør det enkelt å vaske med en klut om du skulle være uheldig og søle inni den.

Denne serien er produsert i en delikat skinn imitasjon.

Vaskeanvisning: Håndvask. Skum opp litt tøyvaskemiddel på en ren klut , vask forsiktig og skyll godt av så all såpe forsvinner. Tips til sminkeflekker som er vanskelige å fjerne, spesielt innvendig i mappen: Skum opp litt fettløselig sminkefjerner og vask på klissete flekker. Bare husk å skylle godt så ikke såperester etterlater stygge merker på materialet.

Lulu`s er opptatt av bærekraftig produksjon og vil at du skal kunne bruke din Lulu`s i lang tid. Derfor bruker de alltid de beste glidelåsene fra YKK som finnes på markedet for å minimere reklamasjoner og for å hindre unødvendig produksjon av søppel. De bruker også alltid resirkulerbare materialer på produktene sine.

Hvit gaveeske

Som du kan pynte akkurat som du vil. Lag en personlig og lekker gave til en du er glad i eller vil motivere litt ekstra. Gaveesken kommer helhvit uten pynt som vist på bilde, kun esken. Lag din egen unike gave med den pynten du vil ha

349 kr