Helsekost  |   SUPER TILBUD 2 stk LETTERE LIV kr 179,- ord.pris kr498,-

SUPER TILBUD 2 stk LETTERE LIV kr 179,- ord.pris kr498,-

I vårt produkt LETTERE LIV har vi benyttet oss av den unike kombinasjonen av Eplecideredikk og krom som begge har en rekke dokumenterte helsebringende effekter og tilsatt C-vitamin. Kombinasjonen bidrar til økt forbrenning av fett og karbohydrater og gir ett LETTERE LIV.

  • For nedbrytelse av fett
  • Økt energi
  • Reduserer appetitten
  • Øker forbrenningen
  • Demper søtsug
  • Øker metthetsfølelsen
  • Gunstig for blodomløp og hjerte
  • Renser kroppen
  • Vektkontroll

60 gummies - med deilig smak av rødt eple så du gleder deg til neste!
2 stk daglig - 30 dagers forbruk!

179 kr

Er du lei av å gå rundt sulten og kjenne på suget etter mat eller søtsaker? Eller lyst til å gå ned noen kilo, men syns det er vanskelig? LETTERE LIV hjelper deg

166783249 

Eplecidereddik gjør deg slankere

Eplecidereddik har lenge blitt sett på som en ordentlig mirakelkur for både inn- og utsiden. Nå i vår unike kombinasjon med krom og C-vitamin hjelper den deg som vil ned i vekt og har en rekke positive effekter. Den er veldig bra for fordøyelsen din og gir forbrenningen din et ordentlig boost. Den har i tillegg en rekke andre helsebringende effekter.

1. Hjelper til med vektnedgang

Eplecidereddik er et effektivt virkemiddel til vekttap. Den bidrar til nedgang i vekt ved at stoffskiftet øker, blodsukkeret holdes stabilt (høyt blodsukker medfører økt fettlagring i cellene) og det gir en god metthetsfølelse som gjør at du spiser mindre mat i løpet av dagen. Den gjør så du rett og slett får mindre sug etter søtsaker og kosespising.

2. Bedre fordøyelse

Den hjelper på fordøyelsen på flere måter. Treg mage blir bedre og det hjelper mot oppblåsthet. Har du spist tung og fet mat vil en epleciderblanding etter måltidet få i gang fordøyelsen samtidig som surheten i magen og risikoen for halsbrann reduseres.

3. Gunstig for blodomløp og hjerte

Den stabiliserer nivået av blodsukker og insulin. Dette skjer ved at eddiksyren reduserer mengden sukker/glykose i blodet gjennom å redusere fordøyelsen av komplekse karbohydrater. Dermed unngår du høye nivåer/topper i blodsukkeret. Forskning viser også en gunstig effekt på kolestrolnivået i blodet. Det dårlige kolesterolet LDL reduseres pga. eddikens klorogensyre. Klorogensyre er en antioksidant som stimulerer kroppens behandling av blodsukker (øker insulinfølsomheten) og forbrenning.

4. Den renser kroppen

Den er ideell for å redusere surheten i kroppen din og dermed favorisere en bedre helsetilstand generelt. Ikke glem at et kosthold med et høyt innhold av fett, salt og andre lignende matvarer kan gjøre kroppens pH-verdi sur, noe som er ideelt for spredning av giftige mikroorganismer.

5. Den beskytter kroppen

Den er rett og slett kjempe-nyttig, bidrar med gode bakterier til tarmene og demper matens GI, glykemiske indeks. Den beskytter cellene i kroppen og inneholder polyfenoler, som er et næringsstoff som finnes i planter. Disse bidrar til å unngå celleskader, og hjelper derfor med å beskytte kroppen mot sykdommer. En annen helsemessig fordel er at den styrker kroppens immunforsvar mot frie radikaler.

187108005

Krom er viktig for forbrenning av fett og karbohydrater

Krom bidrar til forbrenningen av fettstoffer og proteiner gjennom sin virkning på insulin. Krom inngår i en forbindelse som heter glukose toleransefaktor (GTF), som medvirker til bindingen av insulin til cellemembranen. Dermed blir det enklere for insulin å få blodsukkeret inn i cellene og man får bedre virkning av insulin. Krom forsterker insulinvirkningen og er et mineral som blant annet hjelper insulin med å regulere blodsukkeret. 

C-VITAMIN bidrar til nedbrytelse av fett

C-vitamin øker kroppens evne til å utnytte det fettet man får i seg gjennom maten til energi, i stedet for at det lagres i fettcellene. Fettet i maten kan enten ende opp i fettcellene i kroppen eller bli omdannet til energi ved hjelp av carnitin, en aminosyre som leder fettet gjennom mitokondriet - cellens kraftverk - og omdanner det til energi. C-vitamin er avgjørende for at lever og nyrer kan produsere nok carnitin til jobben. C-vitamin hjelper kroppen med å øke opptaket av E-vitamin, jern og kalsium, som gjør at kroppen får alle de gode fordelene fra andre vitaminer og næringsstoffer. Vitamin C er også en antioksidant som beskytter mot skade fra frie radikaler. 

Oppbevares utilgjengelig for barn

Innhold i LETTERE LIV

IMG_6191 

IMG_6192