Helsekost  |   VAKKERT HÅR - KOMMER INNENFRA

VAKKERT HÅR - KOMMER INNENFRA

VAKKERT HÅR - Hårvitaminer

Er utviklet spesielt for et sunt, vakkert og fyldig hår. Våre hårvitaminer gir håret næring fra innsiden av som bidrar til å styrke hårkvaltiteten din, gi økt hårvekst, hjelper mot flass og gir håret ditt glød. Hårvitaminer er også bra for hund og negler.

  • Styrker hårkvaliteten
  • Gir hårsekkene næring 
  • Økt hårvekst
  • Sunt, vakkert og fyldig hår
  • Hjelper mot flass
  • Bra for hud og negler

60 gummies - 2 tabletter daglig

30 dagers forbruk

199 kr

Hvorfor er det viktig å få i seg viktige vitaminer og mineraler daglig for håret og neglene?

Kroppen vår er fantastisk og for at den skal fungere på best mulig måte sender den all næring den får i seg ut til de viktigste organene vi har i kroppen vår først. Håret er dessverre ikke blant de viktigste og mest prioriterte så det kan fort føre til at håret ditt får lide. For å sikre deg om at håret ditt får den beste pleien og næringen innenfra anbefaler vi å ta kosttillskuddet VAKKERT HÅR. Våre hårvitaminer sørger for at hårsekkene dine får all den næringen de trenger så de gror ut et vakkert, sterkt og friskt hår samt opprettholder hårveksten din. 

870648602

Har du perioder der du røyter litt ekstra? Eller føler at håret ditt gjerne skulle vært mer fyldig?

Et vakkert, friskt og fyldig hår kommer innenfra. Våre hårvitaminer er spesialutviklet for at håret ditt skal få den næringen det trenger

845915828

Innhold i VAKKERT HÅR - KOMMER INNENFRA 

A-vitamin

Er viktig for alle cellene i kroppen ettersom det bidrar til en normal celledeling og opprettholdelsen av immunforsvaret ditt. A-vitamin hjelper hodebunnen med å produsere naturlige oljer som bidrar til å fukte hodebunnen og at håret holdes sunt og ikke tørker ut. 

B-vitamin

Hjelper kroppen med flere funksjoner. De påvirker energi, stoffskifte, nerver, muskler, hår, hud og negler. I helhet fremmer B-vitaminene en sunn cellevekst og derfor er b-kompleks vitaminene viktige vitaminer for hår og negler. 2 av de viktigste B-vitaminene for håret er B6 og B12, som hjelper til med dannelsen av røde blodceller som leverer næring og oksygen til hårsekkene og er godt for huden. 

Biotin

Underskudd på vitaminet biotin kan føre til hårtap og livløst hår. Biotin er nødvendig for å produsere keratin, et protein som sørger for å opprettholde sterke negler og hårEt bra hårvitamin inneholder alltid biotin. Biotin hjelper til å bryte ned proteinene du får i deg gjennom maten du spiser, og bygge opp proteiner som hår, hud og negler er laget av. Hvis du får i deg for lite biotin vil du oppleve at håret blir svakere og brekker lettere. 

C-vitamin

Hjelper kroppen med å produsere et protein, kalt kollagen, som er viktig for spesielt strukturen i håret og hodebunnen. C-vitamin hjelper kroppen med å øke opptaket av E-vitamin, jern og kalsium, som gjør at kroppen får alle de gode fordelene fra andre vitaminer og næringsstoffer. Vitamin C er også en antioksidant som beskytter håret og huden mot skade fra frie radikaler. Hvis du får i deg for lite vitamin C kan håret bli tørt, tynt, og du vil oppleve å røyte mer enn normalt.

D-vitamin

Noen studier har vist at D-vitamin kan hjelpe til å skape flere hårsekker og lave nivåer av vitamin D er knyttet til hårtap. D-vitamin bidrar også til opptak og utnyttelse av kalsium og spiller en viktig rolle i celledelingsprosessen. Størstedelen av D-vitamin dannes i huden av solens stråler, mens den resterende delen inntas fra ernæring. 

E-vitamin

Er likt som C-vitamin, en antioksidant som beskytter hud og hår mot frie radikaler og bidrar til økt hårvekst.

Sink

Hjelper cellene i håret med å vokse og reparere seg selv. Det hjelper også til med den naturlige oljeproduksjonen i hodebunn, som er noe av grunnen til at det er en populær ingrediens i vitaminer for økt hårvekst. Mangel på sink kan føre til blant annet hårtap, svekket immunforsvar, dårlig fordøyelse og ustabile hormoner.  

Selen

Er et sporstoff (mineral) som inngår i flere prosesser i kroppen. Mineralet er viktig for hår og negler. Selen bidrar til å opprettholde normalt hår og negler.

Oppbevares utilgjengelig for barn.

Innhold:

IMG_6195

IMG_6197