Den største gleden. 10 tips

Jeg er så opptatt av den indre gleden. Det å kjenne at man har lyst til å smile, lyst til å være positiv, lyst til å skape masse gode øyeblikk og lyst til å glede de man er glad i.

IMG_4557

For hva føles vel bedre dere enn å gi noen andre et godt smil, en god latter, få de til å hoppe av glede, se en gledeståre eller få en god koseklem i retur med noen søte ord om hvor glade de er i deg. Den gleden man får

tilbake er den beste gleden for meg. Det sies at den største glede er å glede andre og det er jeg så enig i. Det gir meg energi å se andre glade, få en som har en dårlig dag til å bli happy eller løfte en opp som ligger nede. For når alt kommer til alt er det ikke så mye som skal til for å glede andre. Jeg tror hemmeligheten ligger i en utstrakt hånd, et ekte godt smil, virkelig vise at man bryr seg og ta seg tid til å finne på fine ting sammen. Det å genuint bry seg om at andre har det bra ser jeg på som en av de viktigste egenskapene vi alle kan ha. Det blir aldri for mye omtanke og kjærlighet.

Mange er for selvopptatte i dag på veien mot et mål. De glemmer helt at det er veien ditt som er selve livet. Det er for mange vennskap, kjæresteforhold, ekteskap og forhold til barna der man gir hverandre for lite oppmerksomhet, pleie og hyggelige stunder sammen. For er det verdt det om man mister lykken, smilene, de gode stundene på veien? Jeg kommer aldri til å ofret det, men jeg tror det aller meste kan kombineres med en god innstillig, snakke sammen og et ønsket om å glede de man er glad i.

Jeg digger de små fine tingene. Jeg tror de er nøkkelen til hverdagslykke. Det krever så lite, men gir så utrolig mye tilbake.

Dagens 10 tips:

  1. Lag frokost på sengen til en du er glad i.
  2. Skriv en søt lapp å legg i matboksen eller i lommeboken til en du bryr deg om.
  3. Send søte meldinger og gi oppmerksomhet.
  4. Ikke la det gå lange stunden mellom hver gang du besøker eller ringer dine nærmeste.
  5. Kjøp gaver utenom bursdager.
  6. Fortell de du er glad i hvor mye de betyr for deg.
  7. Kjøp blomster til en du er glad i på en vanlig hverdag.
  8. Inviter en du bryr deg om ut på restaurant.
  9. Ta deg tid til å glede andre.
  10. Viktigst av alt. Gjør masse fine ting mot de man er glad i så de føler seg sett, elsket og satt pris på.

 Jeg ønsker deg og dine en fantastisk dag <3

Smil Med Meg

Vi tilbyr kvalitetsprodukter med positive budskap. Vi har som mål å gi deg flest mulig hyggelige øyeblikk du blir motivert og smiler av