Det viktigste er hvordan du er som person og har det inni deg!

Det er ikke hvordan du ser ut eller hva du har som er viktigest. Det er hvordan man er som person og har det inni seg som betyr aller mest! Hva som gjør deg selv lykkelig!

Å sitte i vinduskarmen, se ut og la tankene fly er bra kos. Håper så mange som mulig av dere har det fint og koser dere masse med noe dere virkelig liker. Ikke fordi dere føler dere forpliktet til å gjøre det, men fordi dere har lyst og blir glade av det. Jeg brenner for smil, gleder, positivitet og ha det bra. Klare å ha det så bra som mulig og

nyte det ene livet vi har blitt tildelt (som vi vet om i hvertfall hehe). De fleste av oss er nok enige i at det er ganske mange faktorer og press som spiller inn på hvor bra man har det. Vi lever i et samfunn som stiller høye krav til hvordan vi fremstår, hvordan vi ser ut, hva vi har av materielle ting og hva vi gjør. Vi skal kle oss sånn og sånn, vi skal se sånn og sånn ut, være kule, være trente, rett og slett være så tett opp til så perfekt som mulig. Dette er vel og bra for alle som vil det, men like bra når man velger en annen vei. Alle må få gjøre det man vil bare man husker hvem man gjør det for og hvorfor man gjør det. Spør du meg må det først og fremst være for seg SELV. At man selv blir lykkelig og fornøyd. Ikke for å tilfredsstille andre, hva som forventes av oss eller hvordan du selv føler deg presset til å være. Å ja det er kanskje lettere sagt enn gjort når vi får det presset på oss i alle kanaler, men da er det enda viktigere å huske en ting: Det er ikke hvordan du ser ut eller hva du har som er viktigest. Det er hvordan man er som person og har det inni seg som betyr aller mest! Hva som gjør deg selv lykkelig!

En smart pekepinn er å spørre seg selv. Gjør jeg det for andre eller gjør jeg det for meg selv? Blir jeg selv smilende, glad og lykkelig? Jeg skal ikke skrive hva noen skal gjøre eller ikke skal gjøre, men jeg tror virkelig på en ting. Gjør det som gjør deg selv lykkelig og selvfølgelig de du er glad i. Tørre å være seg selv, tørre å stå opp for den man er og vil være. Ikke føle seg presset til å være en annen en den man er og gjøre ting man egentlig ikke vil. Jeg heier på at vi alle er vakre og herlige uansett hvordan vi ser ut bare man følger sin egen vei til lykke. Å være tro mot seg selv, det som føles rett og det man blir glad i hjerte av er en fin leveregel.

Smil Med Meg

Vi tilbyr kvalitetsprodukter med positive budskap. Vi har som mål å gi deg flest mulig hyggelige øyeblikk du blir motivert og smiler av