Hei kjære venn

Håper du nyter sommeren og livet behandler deg godt. Livet er så fult av press, økte kostnader og forventninger om dagen at følelsen av å ha balanse og indre ro i livet er viktigere enn på lenge.

Bilde_fiske

Klare å ha det godt selvom ytre press kjennes på kroppen. Balanse og indre ro er følelsen mange søker, noen ikke finner, men er følelsen alle fortjener å kjenne på. For uansett om ting er tøft og utfordringene er mange lever vi her og nå og må gjøre hver dag så fin som mulig. Aldri har noens dag blitt dårligere av å starte den med et smil og tanken i hode om at denne dagen skal jeg lage fin uansett hvilke forutsetninger jeg har. Ingen har fasiten på hva som gir balanse i livet for hver enkelt av oss, men jeg tror det er en god kombinasjon av å gjøre de tingene som gjør deg glad, som du syns er morsomt, tid med de du er glad i og øyeblikk som gir deg indre ro. De kan koste penger, men de trenger heller ikke koste noen ting. Det viktigste er å gjøre ting etter egne forutsetninger, som DU blir glad av og være takknemlig for det. For meg er følelsen av balanse og indre ro ren lykke. Å være ved havet og se på solnedgangen gir meg en herlig følelse av glede og indre ro.

Bilde_Stormkjøkken

DEL PÅ:

Smil Med Meg

Vi tilbyr kvalitetsprodukter med positive budskap. Vi har som mål å gi deg flest mulig hyggelige øyeblikk du blir motivert og smiler av