Hvordan lage alle 4 årstidene positive og fine

Alt dreier seg om noen enkle grep! Hemmeligheten er like genial som den er komplisert

Hei kjære leser. Håper uken din har startet helt super. Januar kan for mange være litt tung så hva passer vel bedre enn å dele en liten hemmelighet om hvordan du lage de månedene du ikke liker like godt fine. Alt dreier seg om noen enkle grep! Hemmeligheten er like genial som den er komplisert, krevende og enkel.

IMG_7273

Alt dreier seg om en positiv holdning, litt planlegging av hyggelige gjøremål og et stort smil. Uansett hvor fin sommeren er eller hvor mye man har kost seg i julen digger jeg en ny start, januar eller mandager. De er for meg symbolet på en fresh start der alle muligheter er åpne for å skape noe nytt bra i livet. Så enkel er egentlig hjernen, den kan nullstilles og læres opp til hvordan vi ønsker å se på livet, gleder og utfordringer. Jeg skal være den første til å innrømme at. jeg har ikke alltid har klart å tenke helt sånn. Jeg syns det var fryktelig lenge til helg og nye sprell igjen når jeg våknet mandager i 20 årene. Det samme syns jeg hver høst etter en super sommer med masse sol, gøy og hygge. Det var fryktelig lenge til våren og sommeren igjen! Var liksom sommeren som gjaldt! Husker så utrolig godt dagen da det hele endret seg. Jeg var faktisk 25 år og kjørte fra Majorstuen til Haugenstua der jeg jobbet. Det var vinter, slaps, tåke og egentlig det mange beskriver som den ultimate blåmandagen. Jeg satt i bilen å psyket meg helt ut. Tenkte at hat, lenge til helg, drittvær og en hel vinter før sommeren er tilbake. Husker så inderlig godt at det bare traff meg. Petter, hva f... driver du med nå? Du er verdens mest positive person så sitter du her å sutrer og trekker deg selv ned pga slaps og kaldt vær. Du må virkelig slutte å ha de tankene i hodet selvom om det er dårlig vær, slaps og vinter. Du må digge alle dager, årstider og værtyper livet er for kort til noe annet. Etter den dagen startet jeg prosessen at livet er bra fantastisk uansett vær, alle dager året rundt. Det var ikke gjort over natten, men den vinteren ble jeg ganske så god på å ha det bra året rundt. Min tanke er like enkel som den er komplisert og enkel. Vi bestemmer alle hvordan vi ønsker å se på alle ytre faktorer som dag, vær og årstid. Jeg velger å kose meg med de alle selv om mange til tider opplever meg som en klisje. So what! Jeg har det helt supert med det selv og da får vel andre få tenke akkurat som de vil om det. For hvor hyggelig er det ikke å kunne kose seg i vinterføret på gåtur eller ski, ha med en kvikklunsj eller grille pølser, se på solnedgangen fra en topp om vinteren eller nyte sene sommerkvelden med hvitvin og reker på svaberget. Se alle de fine høstfargene, starte å fyre i peisen eller kjenne vårsolen starte og varme både i ansiktet og smelte snøen så det sildrer og blomstene titter frem. Alle årstidene er magiske, det er bare så utrolig viktg å stoppe opp, nyte hver dag og ikke hele tiden skulle se så langt fremover for livet er her og NÅ!

Er det noe jeg liker så er det alle de positive tankene om alt jeg skal skape på jobb, alle de morsomme tingene jeg skal finne på alene, med familien og venner, treningen jeg skal legge ned og tanken om å skape mange fine små nye øyeblikk. Jeg går alltid inn i nye uker, årstider og måneder med den innstillingen. Riktig innstilling er alltid en vinner selv de gangene du taper! For godfolk. Vi er alle sjefen i vårt eget liv som bestemmer helt selv hvor gøy vi skal ha det og hva vi skal oppnå. For hva er vel bedre enn å være gled og fornøyd uansett åprstid. Smile, ha riktig fokus og en positiv holdning. Det er mye bedre for oss selv og for alle rundt oss. For sutrekopper med negativ holdning er ikke mye sjarmerende spør du meg. Nei smil til livet alt annet er et mye dårligere alternativ.

Dagens 10 tips:

  1. Start alle dager uansett månede i året eller dag i uken med et stort smil når du står i dusjen.
  2. Stå opp så du rekker en sunn og god frokost.
  3. Tenk alltid at denne dagen skal jeg lage best mulig.
  4. Hold fokuset på det positive og hold mest mulig avstand til negative impulser og personer.
  5. Prøv å del ut noen hyggelige smil til folk på jobb, trening og andre du møter. Det sprer mer glede til deg selv og andre enn du aner.
  6. Legg hyggelig planer med familie og venner uansett årstid. Viktigste er ikke hva du eller dere gjør, bare gjør noe dere liker og har lyst til å finne på sammen.
  7. Hold av litt tid til egentid. Er så viktig å kose seg i eget selskap.
  8. Trening og aktiviteter gir energi, så opp fra sofaen.
  9. Gjør så mange festlige ting om mulig. Er så viktig med nye impulser og morsomme opplevelser.
  10. Husk å ta hensyn til deg selv og ikke bare gjøre hva andre vil og du tror det forventes av deg. Du er selv sjefen i ditt eget liv for at uken skal bli så bra som du ønsker og da må du ta hensyn til deg selv.

Ønsker dere alle en smilende positiv start på det nye året 2022. Husk at du selv er sjefen for hvordan du har det i ditt eget liv. Du som bestemmer om du vil være lykkelig og utrette alt du øneker å oppnå <3

DEL PÅ:

Smil Med Meg

Vi tilbyr produktene til en positiv livsnyter som vil ta vare på seg selv innvendig og nyte det gode livet med noe godt i glasset. Vi har som mål å gi deg flest mulig hyggelige øyeblikk du smiler av