Livet må ikke bli for alvorlig! 10 tips

Det er lov å være redd, det er lov å gråte og det er lov å føle seg nedfor. Det er faktisk helt normalt i perioder. Livet er fylt med mange opp og nedturer.

I det første innlegget mitt skrev jeg at livet ikke bare er en dans på roser og at denne bloggen ikke blir en overfladisk reise der jeg tror at alle bare skal smile hele tiden. For sånn er jo ikke livet, det kan være bra brutalt til tider. Jeg prøver å spre glede, smil og positivitet, men er klar over at mange har det tøft og ikke alltid syns det er like lett. Det er lov å være

 

redd, det er lov å gråte og det er lov å føle seg nedfor. Det er faktisk helt normalt i perioder. Livet er fylt med mange opp og nedturer. De aller fleste har kjent på smerte, tap og savn, men også på kraften av enda mer styrke når livet igjen smiler. Noen tap og smerter blir aldri borte, men de blir slipt litt mindre skarpe i kantene med tiden. Det er mye sant i at man vet ikke hvor godt man har det før man har kjent på smerte og reist seg igjen.

Er det en ting jeg har en bunnløs tro på så er det evnen vi alle har inni oss til å reise oss. At vi alle mennesker har et valg og det er hvordan vi velger å møte livets utfordringer. Man kan enten si, BRING IT ON eller si dette går bare ikke. Jeg velger BRING IT ON som er en av tattooene på armen min. Det er mitt motto i livet, kjør på jeg tar det og legger meg ikke ned uansett.

Jeg tror de aller fleste mennesker kan ta dette valget med unntak av de med tyngre psykiske lidelser som trenger hjelp utover selvhjelp. Dette feltet skal jeg ikke røre ved, jeg er bare meg. Uansett tror jeg vi alle kommer lengst med å finne frem krigeren i oss og tenke, dette klarer jeg. Jeg gir meg aldri! Troen på det gode, på kjærligheten til livet, til alt det fantastiske livet har å by på og den lykken vi alle ønsker overvinner alt. Jeg tror ikke man trenger å lete så langt, for den lykken ligger inni hver en av oss. Ikke tenk så stort. Tenk i dag skal jeg gjøre noe som gjør meg godt og får meg til å kjenne på glede. Oppsøk situasjoner som man har gode minner fra og som får frem en god følelse. For meg er det alltid ned til havet å se utover enten jeg er på mitt lykkeligste eller for å hente krefter.

Mitt kanskje beste tips og leveregel er å gi litt blaffen. Bry seg mindre om ting som ikke betyr for mye for deg eller trekker deg ned. Ikke lag livet for alvorlig, livet skal leke og smile. Om 100 år er allting glemt, så nyt og lev nå.

Dagens 10 tips

  1. Elsk deg selv og alle de små tingene rundt deg
  2. Det er lov å gråte og det er lov å være redd, du er fantastisk uansett
  3. Tør å vær deg selv uavhengig av hva andre sier.
  4. Du har styrken og evnen til å reise deg.
  5. Velg å møt all motgang med at dette klarer jeg.
  6. Gi aldri opp.
  7. Man er mer enn bra nok uansett hva noen andre sier..
  8. Gjør de tingene som gjør deg glad i hjertet.
  9. Ikke lag livet for alvorlig, livet skal leke og smile.
  10. Bring it on! Du har en kriger inni deg som du aldri må tvile på.

Er du nede, så er det eneste jeg vil med dette innlegget er å gi deg litt styrke og glede. Masse kjærlighet fra meg til de som måtte trenge det.

 

Smil Med Meg

Vi tilbyr kvalitetsprodukter med positive budskap. Vi har som mål å gi deg flest mulig hyggelige øyeblikk du blir motivert og smiler av