Lykke uten en dyr prislapp. 10 tips

Den lykkeligste er som oftest den som klarer å nyte livet uten at det skal koste så mye. Det er den gode følelsen inni oss som betyr alt. Den følelsen som gjør akkurat DEG lykkelig der og da

IMG_4949

Norsk sommer med blå himmel så langt øyet kan se og sol her dag er bra magisk. Tør å påstå at vi bor i verdens vakreste land. Livet føles ut som et stort smil når vi har det sånn her. Er det en ting jeg bare elsker så er det å nyte livet, smile og være glad. For når alt kommer til alt så er det hvor happy og glad man er i hjertet sitt som betyr alt. Den lykkeligste er som oftest den som klarer å nyte livet uten

at det skal koste så mye. Det er den gode følelsen inni oss som betyr alt. Den følelsen som gjør akkurat DEG lykkelig der og da. En kurv jordbær, det beste du vet i glasset, sene kvelder og deilig musikk. Mmm bedre blir det ikke en sommerdag i Norge.

Mange glemmer litt seg selv oppi det hele. Skal man være på topp for alle rundt seg så man være på topp selv først. Det er lett for at man skal gjøre alle andre til lags, stille opp på alt, jobbe og aktiviteter uten helt å rekke å tenke på seg selv. Jeg tror veldig mange av dere kjenner seg igjen her, dagene skulle gjerne hatt noen flere timer. Det er så viktig at man stopper opp. Passer på å få nok påfyll av positive energier så man selv er fulladet og kan yte max, gi masse og kjenne smilet sitte løst. For hva er vel deiligere enn å kjenne at man har masse energi, bare har lyst til å smile og ta godt vare på alle rundt seg. Å nyte livet blir så individuelt. Alle har forskjellige ting de liker aller best. Det viktigste er nok å finne de tingene man virkelig elsker, kjenner gir energi og gleder seg til. Noen liker naturen, andre storbyer, spaweekender, shopping, treningsturer, bare rolige dager hjemme eller en god kombinasjon av alle tingene. Det finnes ikke noen fasit på hva å nyte livet er, men jeg tenker at å nyte livet er noe vi alle kjenner inne i oss selv. De tingene som utløser den deilige barnslige følelsen av glede, lykke, smil og latter er nok en god pekepinn på at man nyter livet og koser seg.

IMG_4922

Jeg syns vi alle må passe på å sette av tid til å nyte akkurat de fine små eller store tingene i livet som utløser akkurat de følelsene, enten man ønsker å gjøre det alene eller med en eller flere man er glad i. For vet dere hva.. Tar man seg nok tid til å nyte livet og lade batteriene har man så fantastisk mye mer og bedre energi å gi til alle i hverdagen. I tillegg skaper man så mange gode og fine minner man kan smile til og kose seg med.

Dagens tips.

 1. Ta seg tid til å stoppe opp og nyte livet enten alene eller med noen man er glad i.
 2. Prøv hotell i egen by med en lunsj i solen og noe godt i glasset. Vipps så er følelsen av å sitte på en hyggelig cafe i et annet land der.
 3. Ta fergen ut på en øy og nyt dagen der.
 4. Ta turen rundt i egen by og opplev alle de hyggelige tingene byen din har å by på.
 5. Naturen har så mange perler å by på over hele landet vårt.
 6. Pakk sekken og ta en tur ned til havet for å grille, bade når sommeren er her og kose seg. Hvorfor spise middag hjemme alltid når man kan spise til bølgeskvulp.
 7. Hotellweekend i en by du elsker.
 8. En tur på et hyggelig spa er alltid kos.
 9. Vær flink til å gå på restaurant, det lyser opp hverdagen.
 10. Picknick i parken med litt bobler er fantastisk.
 11. Driv med din favoritt idrett eller trening.
 12. Overask en du er glad i med noe hyggelig er alltid hyggelig.
 13. Spis så mye is du klarer en tirsdag og lat som det fortsatt er 17. mai.
 14. Husk at prisen på hva du gjør ikke definerer hvor mye du nyter livet. Det er den gode følelsen inni deg som betyr alt. Den følelsen som gjør akkurat DEG lykkelig der og da.

Jeg ønsker dere alle en fantastisk uke med masse kos og hygge. Husk å stopp opp, ta dere tid til å nyte og SMIL stort. For ja hver en av dere fortjener akkurat det <3

Smil Med Meg

Vi tilbyr kvalitetsprodukter med positive budskap. Vi har som mål å gi deg flest mulig hyggelige øyeblikk du blir motivert og smiler av