Vær din egen beste venn

I dagens samfunn er det mange som føler seg ensomme til tider å kjenner med tristhet og uro på det å være alene. Jo bedre man klarer å ha det med seg selv og trives i sitt eget selskap jo finere har man det den tiden man er alene.

Er det noe som er utrolig viktig og godt for de aller fleste selv om det kanskje høres litt klisje ut så er det å være sin egen beste venn. Og bare for å si det med en gang. Helt fantastisk med familie, bestevenner og venninner, men å være en god venn med seg selv i tillegg og ha det fint den tiden man er alene gir livet en god og trygg følelse. For er man lykkelig og trygg når man er alene er det mye lettere å være den beste utgaven av seg selv ovenfor andre i tillegg.

Jeg starter med en liten historie om meg. Jeg var i 2 lange forhold som mer eller mindre overlappet hverandre fra jeg var 19 til jeg var 32. Jeg var så vant til å ha noen rundt meg hele tiden at jeg nesten ble stresset når jeg var alene hjemme og ikke følte ro inni meg. Følte liksom alt var så mye tryggere og bedre med mine nære eller venner rundt meg. Jeg prøver alltid å tenke positivt og det kanskje beste med å plutselig være 50% av tiden alene etter det siste bruddet, var at jeg sakte men sikkert fant en indre ro. At jeg plutselig elsket stillheten, roen inni meg og at jeg faktisk hadde det utrolig godt også den tiden uten at jeg hadde folk rundt meg. Var nok da jeg fant ut at Petter du er ganske så kul å henge med alene også hehehe. Jeg hadde det plutselig supert både med mine nære rundt meg, men også bare i mitt eget selskap den andre tiden. For meg var det en aha opplevelse. Det ga meg masse overskudd, gleder og enda mer å gi av smil og energi til folk rundt meg.

I dagens samfunn er det mange som føler seg ensomme til tider å kjenner med tristhet og uro på det å være alene. Dette er et stort tema så jeg skal trå forsiktig, men jeg tror at jo bedre man klarer å ha det med seg selv og jo mer man trives i eget selskap jo finere har man det den tiden man er alene. Det burde nesten være en selvfølge at man er sin egen beste venn, for altfor mange er for harde mot seg selv. Betegner seg selv med negative ord, at man ikke er bra nok, at man ikke ser bra nok ut, at man ikke er like vellykket som naboen, at man burde vært sånn eller sånn osv. Men STOPP OPP, gjør man det om bestevenner/bestevenninner? Er negative og sier stygge ting? Nei man gjør ikke det så derfor skal man ikke gjøre det om seg selv heller. Respekter seg selv like mye som de man er glad i. Vær snill med seg selv, ros seg selv, snakk pent om seg selv og ikke minst vær fornød og glad for at man er akkurat den man er. Slutt å sammenligne seg selv med andre. DU er mer en bra nok som du er, så vær takknemlig for den du er og det du har. Drar man en rød tråd gjennom livet med takknemlighet og gjør det beste ut av alt rundt den røde tråden kommer man langt. For veien til lykke er å være fornøyd med den man er og det man har. Ta godt vare på det for hva andre har blir helt uvesentlig. Vær glad i deg selv uansett!

Klarer man å være happy med akkurat den man er, være glad i seg selv, takknemlig for det man har og være lykkelig i sitt eget selskap blir man en enda bedre utgave av seg selv. Jeg ønsker dere alle en fantastisk dag og husk en ting. Du er helt rå, aldri glem det<3

Smil Med Meg

Vi tilbyr kvalitetsprodukter med positive budskap. Vi har som mål å gi deg flest mulig hyggelige øyeblikk du blir motivert og smiler av