Vær takknemlig for akkurat den du er!

Jeg tror den beste gaven man kan gi seg selv er å være takknemlig for at man er akkurat den man er med sine mangler, svaketer, styrker og positive sider.

 

 

Hei alle sammen. Håper dere alle har en super start på helgen og koser dere masse. Et ord og en følelse jeg kjenner på så ofte jeg kan er takknemlighet. Viktigheten av å være takknemlig for det man har og den man er. Jeg syns følelsen av å våkne om morningen og kjenne på at man er takknemlig for det livet man lever føles så utrolig godt.

Vi lever i et samfunn i dag der vi hele tiden blir utsatt for press om at vi skal se sånn og sånn ut, tjene så og så mye penger, være så perfekt som mulig og være så vellykket. Jeg tror den beste gaven man kan gi seg selv er å være takknemlig for at man er akkurat den man er med sine mangler, svaketer, styrker og positive sider. Vi er alle perfekte akkurat som vi er. Det er viktig å ha drømmer, gøy å ha mål å strekke seg etter, men jeg tror dette må være helt individuelt for vi kan ikke alle være like og ikke ha de samme målene. Alle sine mål eller ønsker for livet er like fine og viktige. Det å utsette seg selv for daglig press, skuffelser over ting man ikke når eller får til fører ikke så mye godt med seg. Jeg tror vi alle må senke skuldrene litt og være takknemlige for akkurat her og nå. Smile når vi ser oss selv i speilet, like det vi gjør, være takknemlige for den jobben vi har, for den tiden man har fått og har med de man er glad i, for de vennene man har om det er 1 eller 50, for at vi bor i verdens fineste land. Være takknemlige for at vi har tak over hodet, mat på bordet, fantastisk helsevesen og frisk luft. At barna våre går på fine skoler og vi har naturen rett utenfor døren. I det store perspektivet er det så lett å gå seg vill i jakten på å være perfekt at man glemmer de små viktige tingene i livet som mange av oss tar som en selvfølge.

De tingene som faktisk betyr aller mest uansett hvilket press vi legger på oss selv om å bli enda bedre i jakten på en tegnet lykke i mediabildet og på sosiale medier. Som jeg har skrevet så heier jeg på å gå for drømmene sine, men ikke om man må ofre den daglige lykken og blir utafor av presset. For følelsen av å la seg selv kjenne på takknemlighet og være fornøyd med akkurat den man er må man aldri glemme eller la noen ta ifra seg. Følelsen av å sette seg nede ved havet, foran peisen eller i armkroken til en man er glad i å la den gode følelsen av takknemlighet for det man har og den man er, er fantastisk. Jeg vet at livet går opp og ned. Det gjør det for oss alle. Men jeg prøver å stoppe opp og nyte bare det at jeg faktisk lever. Det høres kanskje ut som en klisje, men det er en deilig klisje som føles godt og fyller meg med takknemlighet. Jeg får være her å se barna mine vokse opp, gi de et så godt liv som mulig, jobbe, ha det gøy, ta vare på de jeg er glad i og smile i speilet når jeg legger meg for at jeg faktisk kjenner meg veldig takknemlig. Jeg elsker den følelsen og skal ta godt vare på den for alltid.

Jeg ønsker dere alle en fin fin helg. Nyt alle de små fine tingene som man kanskje tar for gitt. Vær strålende fornøyd med at du er akkurat den du er. Takknemlighet er så utrolig viktig <3

DEL PÅ:

Smil Med Meg

Vi tilbyr kvalitetsprodukter med positive budskap. Vi har som mål å gi deg flest mulig hyggelige øyeblikk du blir motivert og smiler av