POSITIVE TIPS

Hvordan du lager en bra ny uke

Alt dreier seg om noen enkle grep! Hemmeligheten er like genial som den er
Read More

10 grunner til å smile

Et lykkelig liv starter med et smil, være positiv og gjøre de tingene man blir glad av i hjerte sitt. Det fantastiske med et smil er at det har så mange positive fordeler. Ikke bare for oss selv, men også for alle de vi har rundt oss og møter på vår vei.
Read More

Lykke uten en dyr prislapp. 10 tips

Den lykkeligste er som oftest den som klarer å nyte livet uten at det skal koste så mye. Det er den gode følelsen inni oss som betyr alt. Den følelsen som gjør akkurat DEG lykkelig der og da
Read More

Skap din egen lykke. 10 tips

Kanskje det største ansvaret vi har i livet er vår egen lykke. At vi tør og gjør vårt beste for å ta de rette valgene som gjør oss mest mulig lykkelige, smilende og glade. Egoisme? NEI absolutt ikke.
Read More

Den største gleden. 10 tips

Jeg er så opptatt av den indre gleden. Det å kjenne at man har lyst til å smile, lyst til å være positiv, lyst til å skape masse gode øyeblikk og lyst til å glede de man er glad i.
Read More

Vær din egen beste venn

I dagens samfunn er det mange som føler seg ensomme til tider å kjenner med tristhet og uro på det å være alene. Jo bedre man klarer å ha det med seg selv og trives i sitt eget selskap jo finere har man det den tiden man er alene.
Read More

Det viktigste er hvordan du er som person og har det inni deg!

Det er ikke hvordan du ser ut eller hva du har som er viktigest. Det er hvordan man er som person og har det inni seg som betyr aller mest! Hva som gjør deg selv lykkelig!
Read More

10 punkter til egen lykke

Disse 10 punktene er de viktigste for meg
Read More

Du er bra nok. 10 ting du alltid må huske!

Du er bra nok. Nei du er faktisk helt fantastisk! Vi overøses av dietter, treningsprogrammer og hvordan vi skal se ut. Mange glemmer at hode trenger like mye positiv trening som kroppen. Alt starter med vår egen selvfølelse og troen på at man er bra nok
Read More

Vær den beste utgaven av deg selv. 10 tips

Hva betyr egentlig å være den beste utgaven av seg selv? Det dreier seg om å ta de valgene som gjør at man selv er lykkelig. At man lever et liv som får en til å smile, være positiv og glad
Read More

Vær helten i ditt eget liv. 10 tips

Vi bor i verdens beste land og vi elsker å være stolte av våre helter. Det gir oss en lykkerus og herlig nasjonalfølelse. Det er gøy å heie på de aller beste, jeg digger det selv. Bare husk
Read More

Ha troen på deg selv. 10 tips

Det kan ikke læres for tidlig at er det noe man vil her i verden så må man selv gå ut å gjøre jobben, ha troen på seg selv og aldri gi seg
Read More

Oppskriften på en bra dag. 10 tips

En ting er helt sikkert. Vi har alle et stort ansvar og det er vår egen lykke og glede. Den beste oppskriften på en bra dag er å starte den med et smil når man våkner og en tanke om at denne dagen blir fin.
Read More

Vær leken i hjerte for alltid. 10 tips

Er det en ting som er utrolig inspirerende så er det mennesker man ser har barnet i hjerte og de bare stråler livsglede.
Read More

Livet må ikke bli for alvorlig! 10 tips

Det er lov å være redd, det er lov å gråte og det er lov å føle seg nedfor. Det er faktisk helt normalt i perioder. Livet er fylt med mange opp og nedturer.
Read More

Den største gleden er å glede andre. 10 tips

Jeg er så opptatt av den indre gleden. Det å kjenne at man har lyst til å smile, lyst til å være positiv, lyst til å skape masse gode øyeblikk og lyst til å glede de man er glad i..
Read More