Vær positiv både i medgang og motgang!

Medgang og motgang er livet. De følger hverandre ganske så tett. De som tror livet bare går oppover i medgang uten motgang er enten tidlig i livet, har opplevd lite eller er veldig heldig. I hvertfall inntil videre.

phonto
De aller fleste blir godt kjent med begge deler. Det viktigste er hvordan man står i både medgang og motgang. Spør du meg så skal man gjøre sitt ytterste for å takle begge deler så godt, rakrygget, positivt, ydmykt og fult av pågangsmot som mulig. I ingen av delene burde man enten hvile på laurbærene eller legge seg ned med brukket rygg. Den som i medgang tror man ikke kan bli bedre, at alt går av seg selv eller at man aldri feiler møter fort motgang. Den som i motgang legger seg ned uten å kjempe, tenker nytt eller gjør sitt ytterste for å snu det til medgang får det tøft. Enten det er i vennskap, forhold eller business gjelder en ting. Å gjøre sitt beste hele veien, være oppmerksom og gi av seg selv. Å tro at alt går av seg selv uten å kjempe, gjøre sin del for at man skal beholde vennskapet, romantikken i forholdet eller businessen blomstrende møter seg selv ofte i døren etter litt tid og opplever fort motgang. Noen ganger kan selv å gjøre sitt beste ikke være nok og motgangen kommer enten man vil det eller ei. Da kan man uansett klappe seg på skulderen å vite at det ikke var fordi man ikke brydde seg, var oppmerksom eller trodde man var uovervinnelig. Medgang må pleies, tas godt vare på og gjøre sitt beste for å holde på. Uansett man lærer av begge deler og motgang gjør en litt visere, sterkere og enda bedre når du har snudd det på nytt til medgang.
Ti tipps
1. Ikke tro vennskap, forhold eller business vokser inn i himmelen uten å bli vannet, pleid og tatt godt vare på.
2. Gjør ditt beste både i medgang og i motgang.
3. Gi av deg selv.
4. Vær positiv i livet.
5. Vis respekt til alle du møter på din vei.
6. Aldri tro du kan alt. Lytt, plukk opp tips og lær av de som kan mer enn deg så blir du en enda bedre versjon av deg selv.
7. De beste legger ekstremt mange timer, tanker og trening i det for å lykkes. Ingen ting kommer gratis.
8. Alle de små hyggelige tingene i hverdagen gjør ofte den store forskjellen.
9. Stopp opp og nyt nuet. Ingen ting er verdt å haste gjennom livet til neste mål for.
10. Aldri gi deg uansett utfordring.
DEL PÅ:

Smil Med Meg

Vi tilbyr kvalitetsprodukter med positive budskap. Vi har som mål å gi deg flest mulig hyggelige øyeblikk du blir motivert og smiler av